Szórakozás

Geszti Veca miatt küldte haza Wolf Katit?

Feró szerint mentortársa saját versenyzőjét erősítette döntésével.

A tehetségkutató szombat esti döntőjében ismét a nézői szavazatok eredményét tartalmazó boríték kapta a főszerepet, miután a mentorok nem tudtak egyöntetűen választani a két párbajozó közül.

Nagy Feró és Malek Miklós Wolf Katit juttatta volna tovább, Keresztes Ildikó saját versenyzőjére, Nikolasra szavazott. Gesztire várt a feladat, hogy végleg döntsön az énekesek sorsa felett, vagy a nézőkre bízza a döntést. Ő az utóbbi megoldást választotta. A közönség pedig Wolf Katit küldte haza.

Feró még sokáig nem tudott megbékélni Geszti döntésével, szerinte neki, és nem a nézőknek kellett volna „kimondaniuk” az utolsó szót. A mentor szerint azzal, hogy Geszti Kati ellen szavazott, saját, egyedüli lányként bent maradt mentoráltját, Vecát erősítette. Hiszen a férfinézők voksát most már a Janicsák-lány gyűjtheti be egyedül.

Geszti visszautasítja mentortársa vádjait, a Bors című napilapnak elmondta, azért bízta a közönségre a döntést, mert egyszerűen nem tudott igazságot tenni, véleménye szerint nem Katinak és Nikolasnak kellett volna párbajoznia.

AJÁNLOTT LINKEK:

Feró: Veca miatt esett ki Wolf Kati (BorsOnline)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik