Szórakozás

Elment a hangja az X-Faktor nagy esélyesének

Janicsák Veca csúnyán megfázott. Egyelőre nem tudni, hogy szombaton színpadra tud-e állni.

A fiatal énekesnő már a hét közepén is megfázással küszködött. A szerda esti klubkoncerten sem tudott énekelni a rajongóknak, csak a közös produkcióban vett részt – írja a Bors című napilap.

Veca nagyon el van keseredve, retteg attól, hogy a tehetségkutató következő döntőjére sem jönnek rendbe a hangszálai, és kénytelen lemondani a szereplést. A lapnak elmondta, minden álma szertefoszlik, ha nem léphet szombat este színpadra.

A 21 éves lány már az elejétől kezdve nagyon komolyan veszi a versenyt. Szinte mindent hajlandó feláldozni az X-Faktor kedvéért: még a szerelemről is lemondott, hogy csak a versenyre koncentrálhasson.

A tehetségkutató másik nagy közönség-kedvencének, Király L. Norbinak pár héttel ezelőtt ment el a beszédhangja. A magyar Joe Cockerként emlegetett énekes olyan átéléssel adta elő az AC/DC slágerét, hogy ez a hangszálait is megviselte. Az énektanár akkor úgy nyilatkozott, a megfeszített tempó, és a rengeteg gyakorlás miatt nem tudnak eleget pihenni az énekesek hangszalagjai. A biztonság kedvéért Norbi mentorával, Keresztes Ildikóval meg is beszélte, hogy a verseny után gégészhez viszik a gumiarcú fiút.

AJÁNLOTT LINKEK:

Vecának elment a hangja (BorsOnline)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik