Szórakozás

Putyin: DiCaprio egy igazi férfi

Az orosz kormányfő köszönetet mondott a világhírű színésznek, amiért a nehézségek ellenére is megjelent a Szentpéterváron zajló tigriscsúcson.

Mint arról korábban beszámoltunk, DiCaprio is rajta volt azon a Delta Airlines Moszkvába induló járatán, amely vasárnap este fordult vissza New Yorkba és hajtott végre kényszerleszállást, miután a gép egyik hajtóműve felmondta a szolgálatot.

Putyin szerint sokan hasonló helyzetben inkább megszakították volna útjukat, azt gondolván, hogy ez egy rossz előjel. A színész azonban annak ellenére, hogy nem indult zökkenőmentesen az útja, mégsem fordult vissza, és bátran vette az akadályokat egészen Szentpétervárig. Az orosz kormányfő „igazi férfinak” nevezte kitartásáért a Titanic sztárját.

A második legnagyobb orosz városban zajló konferencián 13 ország vesz részt, hogy együtt találják ki, mit tehetnek a vadon élő tigrisek védelméért. A céljuk az lenne, hogy 2022-re megduplázzák az egyedszámot. DiCaprio 1 millió dollárral járult hozzá a kezdeményezéshez.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik