Szórakozás

Saját lemezről álmodik az X-Faktor nyertes csapata

Bár a NON STOP kiesett a tehetségkutatóból, a fiúk bizakodva tekintenek előre.

Az X-Faktor ötödik élő show-jában Takács Nikolast és a NON STOP-ot küldték párbajozni a nézők, ezen a mentorok és a versenyzők egyaránt meglepődtek. Az este végén a vokálegyüttesnek kellett búcsúznia.

A fiúbanda mentora, Malek Miklós szerint a NON STOP nagyon jól teljesített, a párbajban különösen, ráadásul az egész műsort tekintve rengeteget fejlődtek – nyilatkozta az RTL Klub.hu-nak. A zsűritag azt is elárulta, hogy ezután sem hagyja magára csapatát, számíthatnak rá a későbbiekben is, és segíteni fogja őket pályájukon.

A csapat tagjai bíznak benne, hogy csak egy rövid időre és nem örökre kell búcsút inteniük a reflektorfénynek. Azt remélik, nemsokára egy saját lemezzel is előrukkolhatnak, és rengeteg fellépésre hívják majd őket.

A fiúk a kiesést sem élték meg tragédiaként, és nem szomorkodnak, sőt megígérték, nem tűnnek el örökre, és egészen biztosan hallunk majd még felőlük.

A „gyermek” nélkül maradt mentor megnyugtatott mindenkit, továbbra is lelkes zsűritagja marad az X-Faktornak, és bár nincs kedvenc versenyzője, három tippje már van arra vonatkozóan, hogy szerinte kik jutnak el a döntőig.

AJÁNLOTT LINKEK:

Mentor csapat nélkül (RTL Klub)

A Non Stop saját lemezről álmodik (RTL Klub)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik