Szórakozás

Összejátszanak egymással az X-Faktor mentorai?

Malek Miklós mintha Geszti pártfogoltjainak kedvezne, Keresztes Ildikó pedig Feróval tart össze.

A tehetségkutató legutóbbi döntője után még inkább megerősödni látszik az a feltételezés, hogy bizony a zsűritagok látszólag egységes csapata megbomlott, és a két kétfős táborra szakadt mentorok egymás versenyzőit húzzák ki a bajból – írja a Bors című napilap.

Malek Miklós feltűnően gyakran ért egyet Geszti Péterrel, míg Keresztes Ildikó mintha mindig Feró pártfogoltjainak kedvezne a szavazáskor. Ez történt a múlt heti pénteki döntőben is, Szabó Mariann és Schodeinde Dorka párbaja igencsak megosztotta a zsűrit. Sokak szerint a mentorok „összjátéka” nem meglepő, hiszen az énekesek mellett ők is vásárra viszik a bőrüket, mikor versenyzőjük a színpadra lép.

Geszti Péter a napilapnak elmondta, valóban van egyfajta megosztottság a zsűritagok között, sőt, még azt sem tartja elképzelhetetlennek, hogy később szövetségre lépjen valamelyik mentortársával, ha érdekeik azt kívánják.

Feró szerint a mentorok közötti különbség leginkább abban mutatkozik meg, hogy míg Geszti marketing szempontból „építi fel” énekeseit, addig ő és Keresztes sokkal inkább az érzéseikre hallgatnak. A Beatrice frontembere szerint azonban ezzel semmi gond nincsen.

A fiatal tehetségek kiesése hétről hétre megviseli a versenyzőket, sőt még a rajongókat is. Szabó Mariann távozása után panaszkodó és szemrehányó üzenetek árasztották el a mentorok Facebook-oldalait, míg Domokos Fanni kiesése után pár perccel már egy internetes oldalt is létrehoztak a rajongók, ahol egy petíciót fogalmaztak meg annak érekében, hogy kedvencük lemezét hamarosan a kezükben tarthassák.

AJÁNLOTT LINK:

Szétverte a zsűrit Mariann kiesése (Bors)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik