Szórakozás

Pofonvágta a medve az idomárt

Jól pofonvágta a Prima nevű 21 éves medvehölgy idomárját, Viktor Kudrjavcevet éppen fellépés előtt, de a csapat nem mondta le mutatványát.

Az eset Moszkvában történt a minap a Jurij Nyikulin neves színész és bohóc nevét viselő régi belvárosi cirkuszban.

A számos kitüntetést viselő Kudrjavcev fellépésre készítette elő a medvéket, amikor megcsúszott, s ráesett Primára, az meg ijedtében jól pofonvágta, arcát felsértve éles karmaival.

A férfit elsősegélyben részesítették, majd kisminkelték, és már rohant is a porondra, ahol medvéi a közönség nagy örömére kerékpároztak, motoroztak és autóztak. A nézők semmit sem vettek észre, de Kudrjavcevet utána nyomban kórházba vitték, ahol több sebét varrni kellett.

Prima még egészen kicsi volt, amikor Kudrjavcev megkapta azzal, hogy makrancos hölgyike. Az idomár azonban hamar “szót értett” vele, s azóta a csoport egyik legtehetségesebb tagja, egyenesen sztárja.

Prima 15 évvel ezelőtt ugyanígy, szintén nem támadó szándékkal pofon csapta Kudrjavcev feleségét is. Ennek ellenére most sem büntették meg, sőt, gazdája bocsánatot kért tőle, amiért ráesett és megijesztette – írta a Moszkovszkij Komszomolec című lap hétfőn.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik