Szórakozás

Sokkoló verseny és dráma az X-Faktorban

Szombat este, a tehetségkutató legutóbbi döntőjében a Summer Sistersnek kellett távoznia, miután Janicsák Vecával párbajoztak.

A lakkba és bőrbe öltöztetett Nyári lányok az AC/DC – You shook me all night long című klasszikust adták elő, nem kis erotikával megfűszerezve. Keresztes Ildikónak nagyon tetszett a produkció, Geszti szerint azonban a színpadi show az éneklés rovására ment. Valószínűleg ez utóbbi véleménnyel értettek egyet a televíziónézők is, ugyanis a lányduót és Janicsák Vecát küldték párbajozni. A zsűri pedig úgy döntött, másodszor már nem menti meg a fiatal testvérpárt.

A Nyári lányok teljesen összetörtek, pár órával a műsor után is magukba roskadva üldögéltek és fel sem fogták, hogy számukra itt véget ért a verseny. Édesapjuk szintén nem érti, miért pont őket szavazták ki. A Bors című napilapnak elmondta, lányai mindent megtettek a győzelemért, igazi csiszolt gyémántjai voltak a tehetségkutatónak, ezért is áll értetlenül a történtek előtt. Hozzátette: továbbra is támogatni fogja gyermekeit, és biztos benne, hogy lesz még nagykoncertjük.

A testvérpár azonban már nem ennyire optimista. Úgy érzik, azzal, hogy kiestek az X-Faktorból az életük is kilátástalan lett. A lányok a lapnak elárulták, ez a műsor volt a mindenük, és jelenleg elképzelésük sincs, merre haladjanak tovább. Igazságtalannak tartják a mentorok döntését, szerintük ugyanis egyénileg még a döntőre is esélyesek lettek volna.

AJÁNLOTT LINK:

Összetört a két kiesett Nyári lány (BorsOnline)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik