Szórakozás

Bombázót varázsoltak az x-faktoros anyukából

Wolf Kati múlt szombati szereplése óta nem győznek a férfiak udvarolni neki.

A 36 éves kétgyermekes családanya kislányként a Vuk című rajzfilm – édesapja által írt – főcímdalával lett híres, majd hosszú időre eltűnt a nézők szeme elől. Most az X-Faktor segítségével szeretne kitörni a „vukos lány” szerepéből és újra megmutatni magát immár felnőttként.

A tehetségkutató első élő show-ján igazi dívaként állt a színpadon, úgy tündökölt, mint egy világsztár, hangjával és megjelenésével mindenkit elkápráztatott.

„Koncerteztem hosszú éveken át, de arra soha nem gondoltam, hogy a fellépéseken a körítésre is gondoljak. Amióta gyönyörű ruhában, nagyszerű színpadon énekelhettem, teljesen átértékeltem a pályámat. Igenis kellenek a szakemberek, akik hozzáteszik az előadáshoz azt a pluszt, ami előreviszi a dolgokat. Dívaként mérhetetlen nyugalom töltött el, amikor a közönség elé álltam. Egy ötéves és egy kilenc hónapos gyermek édesanyjaként időm nagy részét farmerban töltöm otthon. A szekrényemben nincsenek a szombatihoz hasonló öltözékek, úgyhogy frissítenem kell a ruhatáramat” – mosolygott az énekesnő, aki elárulta, szereplése óta a férfiak is másként néznek rá.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik