Szórakozás

X-Faktor: tánctanára tehetetlen Király Norbival

A műsor koreográfusa hagyja, hogy a csodabogár úgy táncoljon, ahogy akar.

– Vannak olyan előadók, akiknek egészen egyedi a stílusuk. Norbi is ilyen, nincs mit szépíteni rajta – mondta a Borsnak Tihanyi Ákos. – Nem volt más ötletünk, hagyjuk őt így, ahogy van. Annyit kellett csak megmutatni neki, hogy mikor hol kell lennie a színpadon a koreográfia miatt. Ő meg soha nem hibázik. Rendkívüli ember, de amit csinál, az taníthatatlan, így aztán szabad kezet kap, ami a táncát illeti.

– Két napja eufóriában vagyok – lelkendezett Keresztes Ildikó. – Tornász voltam, a balettintézetbe jártam, de amit Norbi csinált, az valami elképesztő. Nem tudtam megállni, meg kellett néznem ma is a neten, s úgy érzem, igazolást nyert, amikor őt is kiválasztottam a döntősök közé. Nem titkolom, s remélem, senkit nem bántok meg vele: ma már írtam is neki egy SMS-t, hogy menynyire imádom. Neki a színpad a kábítószer, felmegy és kijön belőle az állat.

– Tényleg nem tudom, honnan jönnek a mozdulataim – magyarázta két próba között a Borsnak Norbi. – Azonosulok a zenével, a ritmussal, beleolvadok és hagyom, hogy történjenek a dolgok. Nem tanultam táncolni, valószínűleg ösztönösen csinálom.A műsor koreográfusa hagyja is, hogy a csodabogár úgy táncoljon, ahogy akar.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik