Szórakozás

Abbahagyják az éneklést az X-Faktor első kiesői?

Szabó Mariann valamint Mimi és Gergő párbajából a duó került ki vesztesként.

A 18 éves Kőrös Mimit és a 19 éves Szakács Gergelyt a mentorok párosították össze még a tehetségkutató válogatóján, mert szerintük külön-külön nem lett volna esélyük, de együtt jó kis csapatot alkothatnak.

A páros többször is hangoztatta, nehezen megy nekik az összeszokás, és több időre lenne szükségük, ez pedig a szombati első élő adásban is megmutatkozott. A duó Jordin Sparks és Chris Brown No Air című dalát adta elő. A mentorok elsősorban az elcsúszó hangokat említették hibaként, és úgy tűnik, ezzel a közönség is egyet értett, ugyanis Szabó Mariannt és a fiatalokat küldte párbajozni. Keresztes Ildikó, Malek Miklós, Geszti Péter és Nagy Feró pedig döntött: az általuk összerakott párosnak kellett távoznia a tehetségkutatóból.

Mimi és Gergő sokáig nem tudta feldogozni, hogy számukra már véget ért a verseny, órákig zokogtak a döntő után.

„De miért pont elsőként? Ez volt minden álmom, ez az életem. Most hogy menjek vissza az iskolába? Hogy folytassam az életem, amikor semmi nem érdekel, csak az éneklés” – panaszkodott szipogva a tizennyolc éves lány Keresztes Ildikónak.

Malek Miklós szerint Mimi és Gergő volt a legnehezebb helyzetben a versenyzők közül.

„Eddig alig szerepeltek a képernyőn, a nézőknek igazán nem sikerült megismerniük őket. Ráadásul, amíg a Non Stop egy összeszokott csapat, a Nyári lányok együtt nőttek fel, addig Miminek és Gergőnek néhány hete lett volna csak összecsiszolódni. De nem szabad abbahagyniuk, a döntős produkcióknak is egyenrangú ellenfelei voltak” – magyarázta Malek.

Gergő a Bors kérdésére elmondta, az is megfordult a fejében, hogy abbahagyja az éneklést.

„Biztos vagyok benne, hogy nálam rosszabb énekesek is bent maradtak ma. Sohasem jártam énektanárhoz, nem iskolázott a hangom, s a színpadi előadással lehettek még gondjaim. Készültem rá lelkileg, hogy ma ki is eshetünk, mégis bíztam az ellenkezőjében. Nem tudom, lesz-e folytatás. Egyelőre nem látom a jövőt” – nyilatkozta a lapnak Gergő.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik