Szórakozás

Megszületett az X-Faktor-versenyző kisbabája

Shodeinde Dorottya gyermekével együtt költözött be a tehetségkutató döntőseinek házába.

Az énekesnő kislányával a pocakjában jelentkezett az RTL Klub versenyére, és bár sokan féltették a kismamát, Dorottya egy szó nélkül járta végig a selejtezőket, és jutott be végül a legjobb 12 közé. Lisa a megmérettetések során is jól viselkedett édesanyja pocakjában, és akkor sem zavarta, amikor már elindult a szülőcsatornában.

„Egyáltalán nem voltak fájásaim, az egész vajúdást észre sem vettem. A szülést beindították az orvosok, a párom pedig végig bent volt mellettem. Féltem is, hogy fogja bírni, de szerencsére semmi gond nem volt, nagyon sokat segített jelenlétével, bátorított és izgult értem” – mesélte boldogan a Borsnak Shodeinde Dorottya.

„Először úgy volt, hogy nem költözünk be a házba, hogy több időm legyen rá, de aztán rájöttem, hogy otthon nem tudnék megfelelően koncentrálni a versenyre” – tette hozzá a kismama, aki most azzal a feladattal birkózik, hogy a gyerekre és a felkészülésre is jusson elég ideje.

Dórának édesanyja és férje segít, amikor próbálni vagy énekórára kell mennie, ők gondoskodnak a Lisáról, akit egyáltalán nem zavar, hogy zajlik körülötte az élet az X-Faktor házban – írja a Bors.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik