Szórakozás

Camilla tönkretette Vilmos herceg esküvőjét?

Addig áskálódott, míg sikerült összeugrasztania a szerelmespárt.

A Globe magazin értesülései szerint Károly herceg alkoholproblémákkal küszködő felesége betegesen féltékeny az ifjú Vilmos herceg boldogságára Kate Middletonnal, ezért úgy döntött, hogy mindent megtesz annak érdekében, hogy szakítsanak.

„Camilla gyakran mondogatta mindkettejüknek, hogy nem ideálisak egymás számára, de nemért el vele semmit, ezért keményebb módszerekhez folyamodott. Vilmos és Harry lovaspólómeccsén odaküldte Kate-hez Charlie van Straubenzeet, hogy szórakoztassa, aztán szólt a fotósoknak, hogy kapják le őket. A képek persze megjelentek, ő pedig csípős megjegyzéseket tett Kate hűségére, és ezzel bogarat ültetett Vilmos fülébe. A herceg borzasztóan féltékeny lett” – mesélte a Globe magazinnak egy bennfentes. Ráadásul Camilla később Vilmos hercegnek is megszervezett egy találkozót volt kedvesével, ugyanis tudta, hogy a lány mindenáron vissza akarja hódítani a huszonnyolc éves trónörököst.

A fiatalok azóta is marják egymást a történtek miatt.

A pár egyébként hét éve van együtt, és már a fényűző esküvőt tervezték, ám a palota személyzete szerint nem kizárt, hogy már nem is házasodnak össze.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik