Szórakozás

Otthagyja állását az X-Faktor új felfedezettje

A magyar Joe Cocker érdes hangjával csajozna.

Először hangos kacaj, majd döbbent ámulat fogadta Király L. Norbert produkcióját a tehetségkutató legutóbbi adásában. A 22 éves fiú Joe Cocker You Can Leave Your Hat On című slágerét adta elő, és bár groteszk tánca láttán először sokan nevetésben törtek ki, elképesztő hangja hallatán hamar abbamaradt a gúnyolódás. A titkárfiút az adás óta dicséretekkel halmozzák el ismerősök és ismeretlenek.

„Magam is meglepődtem rajta, hogy ennyi embernek tetszett az előadásom. Még a mozgásomra sem szólt senki egy rossz szót sem, egyébként is ösztönös a dolog. Bízom benne, hogy a lányoknak is bejön ez a rekedtes, macsó hang” – mesélte a Borsnak a fiatalember, akinek nem a győzelem a legfontosabb, hanem, a hírnév. Célja, hogy itthon és külföldön is elismert előadó váljon belőle.

Az ügyvédi irodában titkárként dolgozó fiúra főnöke is büszke, de nem biztos, hogy sokáig meg tudja tartani az állását.

„A főnököm örül, hogy idáig eljutottam, nem mindegyik ügyvéd mondhatja el, hogy a titkára továbbjutott az X-Faktor selejtezőjéből. Viszont, ha sikerül bejutni az élő adásokba, kénytelen lennék otthagyni a munkámat, mert a kettő nem megy egyszerre” – árulta el Király L. Norbert.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik