Szórakozás

Szerelméért énekel az X-Faktor sztárja

A kismamának kell eltartania családját, mert színes bőrű férje feladta érte bécsi labdarúgó-karrierjét.

Az X-Faktor első selejtezőjének aranytorkú kismamája, Shodeinde Dorottya és Nigériából származó férje, Gafar Bácsben ismerkedtek meg egymással, mint mondják, szerelem volt az első látásra. Az Afrikában született focista ezért fél év után úgy döntött, otthagyja ausztriai karrierjét a lányért. Dorottya azonban sokáig nem merte bemutatni vallásos szüleinek muzulmán szerelmét.

„A szüleim nagyon vallásosak, rendkívül szigorúan neveltek. Féltem, hogy kikészülnek, ha megtudják, muzulmán fiúval járok. Így is történt: amikor végre rászántam magam, kiakadtak. Féltettek, azt gondolták, hogy Gafar másképp gondolkodik a világról, mint ők. Pedig nagyon jó ember. Fél évbe telt, mire a szüleim megenyhültek, de az esküvőnkre így sem jöttek el, ellenkezett az elveikkel, hogy részt vegyenek egy muszlim szertartáson” – mesélte a Borsnak Dorottya.

Dorottya ráadásul sok barátját is elvesztette, de a fiatalok idővel bebizonyították, egymás mellett a helyük. Ma már Gafar a család kedvence, sőt Dorottya szülei kedvéért egy második esküvőre is sor kerül. A kismama elárulta, részben anyagi megfontolások miatt jelentkezett a tehetségkutatóba.

„ Imádok énekelni, de az eddigi kisebb versenyeken, örök második voltam. Talán most sikerül, s beindul a karrierem. A gyereket is könnyebb lenne így felnevelni. Ezért indultam el annak ellenére, hogy talán a műsor közben adok életet a babának” – mondta a kismama.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik