Szórakozás

Kövekkel és üvegekkel dobálták a Playboy-modellt

Tila Tequila fellépése csúfos kudarcba fulladt egy fesztiválon.

A biszexualitásával nyíltan kérkedő modell, akinek főszereplésével az MTV párkereső valósághow-t is forgatott, most éppen az énekléssel próbálkozott meg a „Gathering of the Juggalos” fesztiválon Illinois államban.

A szemtanúk elmondták, hogy a kétezer fős közönség már a koncert legelején kifütyülte és üvegekkel kezdte dobálni az énekesnőt, aki „csak heccelte a tömeget, és nem értette a reakciójukat” – idézte egyiküket a CNN.

A kövek még sűrűbben kezdtek el záporozni, amikor Tequila levette felsőjét és félmeztelenül próbálta fokozni a hangulatot. Még akkor sem hagyta abba a fellépést, amikor vérzett az arca és egy törölközővel próbálta felitatni a vért.

A modell megpróbáltatásai akkor sem értek véget, amikor testőrei kimenekítették a helyszínről. Néhány feldühödött fiatal egészen az autójáig követte, és kővel zúzták be a jármű ablakait.

Az énekesnő másnap Twitter-oldalán jelentette be, hogy beperli a szervezőket, akik szerinte nem tettek meg mindent a biztonságáért. Az ügyben a rendőrség is nyomozást indított, egyelőre ismeretlen tettes ellen.


Ajánlott videó

Olvasói sztorik