Szórakozás

“Egy rakás buzi” van a német válogatottban?

Michael Ballack ügynöke, Michael Becker szerint a melegek miatt puhult el a csapat, ezért nem jutott be a döntőbe.

A Ballack ügyeit több mint tíz éve intéző menedzser a Der Spiegel újságírójának állítása szerint már a vébé előtt elárulta neki, mely játékosok melegek a német válogatottban. Becker, aki szakmáját tekintve ügyvéd, úgy gondolja, a válogatott új, technikásabb és elegánsabb játékstílusa is a meleg focistáknak tudható be, ellentétben a németeket korábban jellemző agresszív, támadóbb felfogással.

Becker nem erősítette meg és nem cáfolta a Spiegel újságírójának állításait, azt viszont kijelentette, hogy nem egyezett bele az interjú közlésébe. Az újságíró erre reagálva közölte, kiáll a cikkében tett állításai mellett. “Becker hihetetlen történeteket mesélt nekem, amiket mind lejegyeztem a füzetembe, Becker pedig egyáltalán nem tiltakozott ez ellen” – mondta Aleksander Osang.

Becker megjegyzései nagy viharokat kavartak Németországban. Eddig mindössze egyetlen német profi játékos, Marcus Urban vállalta nyíltan, hogy meleg, ő is csak a pályafutása befejezése után. A Guardian cikke szerint a szakértők úgy tartják, hogy a Bundesliga játékosainak tíz százaléka meleg.

Ajánlott linkek:

Ballack ügynöke szerint “egy rakás buzi” van a német válogatottban (Origo)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik