Szórakozás

Csődbe ment Bajor Imre étterme

A színész állítólag teljesen eladósodott azzal, hogy cégtársa üzletrészét kivásárolva megpróbálta a válság ellenére is megmenteni a Kicsihuszárt.

Állítólag a színész idegösszeomlásához nagyban hozzájárult üzleti vállalkozásának csődje, amit hitelből próbált megmenteni. Ezzel tetézte a bajt, hiszen a kamatok megint megugrottak.

„Sajnos megint bezárt a Kicsihuszár, remélem, nem végleg! Sajnálom, mert tisztelem a művész úrék kitartását” – mondta a Blikknek az egyik beszállítója, aki szerint a válság miatt a drága ételeket nem tudták már megfizetni a vendégek.

„Nem titok, hogy szakítottam az üzlettársammal, a feleségem felügyelte a zárásig az éttermet. Mindenki elutazik, vakációzik, nyári szünet van a színházakban, kiürült a város. Ráadásul a foci-vb miatt is nehéz étterembe vonszolni a férfiakat. Jobb ilyenkor bezárni, így nem termelődik a veszteség, tavaly is becsuktunk nyárra. Van mit kipihennünk Ildivel, várom a gyerekeimet, Lili és Marci táborozás után jönnek hozzám Fülére” – magyarázta Bajor, aki rengeteg felkérést kapott a következő szezonra.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik