Szórakozás

Az orvosok miatt halt meg Bárdos András rokona?

Az egykori híradós lesújtó véleménnyel van a magyar egészségügyről, nemrég megjelent Ítélet című könyvében nagyon kemény szavakkal illeti az egyik szereplőt, egy orvost.

Bárdos egy családi tragédia miatt haragszik.

„Amikor reggel bevittük az egyik idős rokonomat a kórházba, kiderült, hogy az orvosok a Balatonon vannak valami fejtágításon. Így gondoskodás nélkül maradt egész napra. Sőt a másik kórházban dolgozó szakorvost sem sikerült elérniük, aki segíthetett volna rajta. Este volt, mire az intenzív osztályra került, de akkor már késő volt” – emlékezett vissza a történtekre a volt híradós.

„Az egészségügy úgy ahogy van katasztrofális Magyarországon. Ebben a velejéig züllött rendszerben az orvosok egy része éppúgy szenved. Ha az ember nem fizet meg egy drága magánkórházat, akkor bekerül egy kíméletlen rendszerbe, ahol a magány, a kilátástalanság, a züllöttség és a lepusztultság az úr. Persze most sokak – főleg az orvosok – szemében gazember lettem, de én csak az igazat írtam meg. Persze lehetnek kivételek, de az országra jellemzően sajnos ilyen állapotok uralkodnak” – vállalta határozottan véleményét Bárdos.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik