Szórakozás

Őrizetbe vették Paris Hiltont

Őrizetbe vették pénteken Dél-Afrikában Paris Hiltont, miután megtekintette a labdarúgó világbajnokság egyik mérkőzését - jelentette egy helyi rádió.

Őrizetbe vették pénteken Dél-Afrikában Paris Hiltont, a Hilton szállodalánc tulajdonosának unokáját, miután megtekintette a labdarúgó világbajnokság egyik mérkőzését – jelentette egy helyi rádió.

A felső tízezer üdvöskéjéből lett tv valóságshow sztárját szóvivője szerint marihuánás cigaretta szívásának vádjával állították elő, de végül ejtették ellene a vádat.

“Paris Hiltont marihuána szívásának gyanújával péntek este kihallgatta a dél-afrikai rendőrség” – erősítette meg közleményében Dawn Miller, aki szerint az incidens félreértés volt, és a csoport egy másik tagja követte el azt, amivel az örökösnőt vádolták. Hilton ellen így végül ejtették a vádat.

Újságírók a helyszínről jelentették, hogy Paris Hilton megjelent egy Port Elizabeth-i bíróságon. A híresség bézs színű kardigánt, csizmát és zöld nadrágot viselt, és meglehetősen feszültnek látszott.

Hilton csütörtökön érkezett Dél-Afrikába a Twitter mikroblog-szolgáltatáson közzétett üzenetei szerint. A 702 rádió szerint a Brazília-Hollandia mérkőzés után állították elő.

A bírósági meghallgatás után Hilton a következő üzentet tette fel a Twitterre: “Minden rendben, srácok. Semmi közöm nem volt hozzá”.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik