Szórakozás

Pavarotti özvegye új pasival kavar

Pavarotti volt felesége kéz a kézben jelent meg az utcán a 35 éves Filippo Vernassával, egy bolognai színház igazgatójával.

Három évvel Luciano Pavarotti halála után új férfi oldalán jelent meg a tenor özvegye, Nicoletta Mantovani.

A nő kéz a kézben jelent meg az utcán a 35 éves Filippo Vernassával, egy bolognai színház igazgatójával, akivel egy jótékonysági estélyen is együtt mutatkozott – számolt be a Chi című olasz társasági magazin.

A 40 éves Mantovani nemrég vágott bele produceri pályafutásába. Cégével, a Pavarotti Ú Friends elnevezésű vállalkozással jelenleg Paolo Franchi rendező filmjét támogatják. Az E la chiamano estate (És ezt nevezik nyárnak) című alkotás főszerepét Irene Jacob francia színésznő alakítja. A költségvetés 600 ezer euró, a forgatási helyszín Róma lesz.

Az özvegy Gabriele Muccino rendező készülő Pavarotti-filmje mellett tanácsadóként segédkezik. A RAI közszolgálati csatorna Big Luciano címmel kétrészes produkcióban mutatja be a 2007-ben elhunyt tenor életét. Mantovani emellett életrajzi könyvet ír férjéről, a kötet megjelenésének várható ideje 2011.

Mantovani 2003-ban ment hozzá Pavarottihoz, a párnak egy kislánya született. Az operaénekes a kilencvenes években hagyta el első feleségét, miután kipattant a Mantovanival folytatott viszonya.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik