Szórakozás

Harry herceg visszacsábítaná barátnőjét

Harry herceg a fél világot is hajlandó volt átrepülni Chelsy Davy kedvéért.

Az idén 26 éves Harry, Károly trónörökös és a néhai Diana hercegnő másodszülött fia, a brit trón harmadik számú várományosa és a 25 éves Chelsy, a modellalkatú, Zimbabwében született szőke dél-afrikai szépség hat évig ápolta meglehetősen viharos, szakításokkal és könnyes újbóli egymásra találásokkal tarkított románcát. A kapcsolat azonban brit sajtójelentések szerint mostanra teljesen kifulladt, és Chelsy vissza is költözött szüleihez Afrikába.

Harry mindazonáltal nem akarja ennyiben hagyni a dolgot. Elszántságát jelzi, hogy a minap New Yorkból 18 órát repülve Zambiába utazott, ahová Chelsy és családja épp mostanában költözik át Dél-Afrikából.

Harry és Chelsy kapcsolata rengeteg megpróbáltatásnak volt kitéve, főleg azért, mert a herceg korábban rendszeres – és botrányos – tivornyáival adott kimeríthetetlen muníciót a bulvársajtónak. Ráadásul e kocsmai kilengések során nem egyszer látták őt más, szemrevaló hölgyek társaságában.

A pár már 2007-ben és tavaly januárban is szakított, a hivatalos bejelentés szerint “közös megegyezéssel”, bár a brit bulvársajtó korabeli értesülései szerint Harry akkor is hónapokon át kétségbeesett kísérleteket tett Chelsy visszacsábítására. Egy ideig úgy tűnt, mintha ez sikerülne is – tavaly többször látták őket együtt különböző bulikban -, ám a kapcsolat újból zsákutcába jutott.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik