Szórakozás

Robert de Niro: “Mel Gibson rasszista”

Robert de Niro azért nem vállalta "A sötétség határán" szerepét, Gibson oldalán, mert nem hajlandó egy rasszistával együtt dolgozni.

Hatalmas várakozás előzte meg A sötétség határán című filmet, hiszen a két James Bond mozit is jegyző Martin Campbell rendezőnek, hét év után sikerült rávennie Mel Gibsont, hogy ismét álljon a kamerák elé. Az film azonban nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket.

– Jól tett nekem, hogy kicsit eltűntem a nyilvánosság elől, tényleg elszaladt velem kissé a ló! – ismerte be az ötvennégy színész, akiről az elmúlt években valóban inkább rasszista kijelentései, ittas vezetése, botrányos válása és új kapcsolata okán lehetett hallani. Éppen ez volt az oka annak is, hogy Robert de Niro nem vállalta A sötétség határán szerepét, Gibson oldalán.

Bár a két színész szakmai nézeteltérésekre hivatkozott, bennfentesek szerint de Niro közölte, hogy nem hajlandó egy rasszistával együtt dolgozni. A Robertnek szánt „problémamegoldó” szerepét így a brit Ray Winstone kapta, aki akár üde színfoltot is jelenthetne a filmben, ám karakterét annyira lebutították, hogy végül szinte értelmetlenné vált.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik