Pályán kívül

Dzsudzsák exkluzív helyről nézhette az utolsó Forma-1-es versenyt

Dzsudzsák Balázs számára szinte hazai futamnak számított a Forma-1 idényzáró versenye, hiszen klubcsapata, az al-Vahda Abu-Dzabiban játszik, ugyanott, ahol Lewis Hamilton és társai idén utoljára száguldoztak.

A magyar labdarúgó-válogatott csapatkapitánya pedig testközelből élhette át, mi zajlik egy verseny alatt a csapatoknál, mivel a Williams istálló garázsából követte a futamot.

“Délelőtt volt edzésünk, így az egyik csapattársammal délután ki tudtunk látogatni a versenyre. A VIP-ből aztán leinvitáltak minket a Williams istállójába, és részt vettünk egy garázsbejáráson. Nagyon izgalmas volt betekintést nyerni a színfalak mögé, mert így ráláthattam, mekkora meló van abban, hogy ezek a csodaautók így száguldanak előttünk. Lenyűgöző az Abu-dzabi Nagydíj, amit a körítés, az időjárás és hogy ez az idény utolsó futama, mind egyedivé tesz” – nyilatkozta Dzsudzsák az M4 Sport riporterének a helyszínen.

Maga a futam egyébként nem volt túl izgalmas, Valtteri Bottas győzött csapattársa, a világbajnoki címet már korábban begyűjtő Hamilton előtt, és a két Mercedes-pilótával a Ferrari német versenyzője, Sebastian Vettel pezsgőzhetett a dobogón.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik