Pályán kívül

Botrány: kivezették Farkas Ágnest a kézicsapat edzéséről

Kellemetlen helyzetbe hozták olimpiai és világbajnoki ezüstérmes, Európa-bajnok kézilabdázónkat, írja a vaol.hu. Farkas Ágnes, a Vas Megyei Kézilabda Szövetség elnöke, aki megyei szaktanácsadóként is dolgozik Szombathelyen az ELTE Savaria Egyetemi Központ tornatermébe ment le, hogy megnézze az egyetemi csapat edzését. Korábban érkezett, így még tartott a Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia tréningje, Farkas engedélyt kért és kapott az edzőtől, hogy a sarokba leülhessen.

Erre jött egy biztonsági őr és felszólította őt a távozásra.

„Rendkívül megalázónak tartom a helyzetet, hiszen úgy tűnik, az SZKKA körüli emberek megpróbálnak folyamatosan konfliktusokat generálni a sportágon belül” – mondta Farkas Ágnes a vaol.hu-nak.

A megyei lap szerint nem ez az első furcsa szituáció az SZKKA körül. A klub, amely a Haladásból vált ki például nem engedi át négy játékosát a Haliba és munkaügyi pert indítottak, mert olyan szerződést írattak velük alá, hogy másik szombathelyi csapathoz nem igazolhatnak. Kedden volt az első tárgyalás, a klub állítólag 5 millió forintot kér játékosonként, akkor átengedik őket a Haladáshoz.

Fotó: MTI/Kovács Anikó

Ajánlott videó

Olvasói sztorik