Pályán kívül

Nagy László ivott, de nem volt ittas

Csak nagyon keveset ivott a klasszis kézis, azt is órákkal korábban. Meglepte, hogy nem ürült ki a szervezetéből, és levonta a tanulságokat.

Nagy Lászlót, a Telekom Veszprém klasszis kézilabdázóját ittas vezetésen kapták a rendőrök az Istenhegyi úton. Szerdán még sem a játékos, sem a klub nem akart nyilatkozni az ügyről, most viszont a 36 éves átlövő megszólalt.

Bajnoki meccset játszottunk és nyertünk kedden Orosházán, és a mérkőzés után a buszunk indulásakor ittam néhány korty sört

– kezdte a nyilatkozatát az Echo TV-nek a sportoló, aki a közúti ellenőrzést megúszta sima pénzbírsággal, mert kis mennyiségű alkoholt mutattak ki nála.

A világválogatott játékos a csapattal visszatért Veszprémbe, majd az egyik csapattársával ment Budapestre, ahol lakik.

Legalább négy-öt óra eltelt a sör elfogyasztása óta, amikor a lakásunk közelében átültem a kocsimba. Ezután megállítottak a rendőrök. (…) A szonda kimutatta a minimális alkoholmennyiséget, de nyilván nem voltam ittas és semmilyen galibát vagy kárt nem okoztam. A rendőrök ugyanúgy jártak el, mint bárki mással

– vázolta Nagy László, aki levonta a tanulságokat:

Nem is gondoltam, hogy több mint négy óra alatt a néhány korty sör nem ürül ki a szervezetemből. A szabálysértést elismertem, a pénzbírság jogosságát sem vitatom. Persze levonom a történtekből a szükséges tanulságot.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik