Pályán kívül

Bolt röntgenképet küldött a tamáskodóknak

Usain Bolt kitette a szalagszakadásáról készült röntgenfelvételeket a Twitterre, hogy a szkeptikusoknak bizonyítsa: valóban fel kellett adnia élete utolsó versenyét az atlétikai vébén.

Nem úgy ért véget Usain Bolt páratlan pályafutása, ahogyan szerette volna: a londoni atlétikai vébén előbb harmadik lett 100 méteres síkfutásban, majd a 4×100-as jamaicai váltóban megsérült.

Néhányan szkeptikusan reagáltak a csodafutó sérülésére, ami nagyon felbőszítette Boltot: több, a sérüléséről készült röntgenfelvételt is kitett a hivatalos Twitter-oldalára, és három üzenetet is írt – pár perccel később azonban törölte a bejegyzéseket.

“Nem szokásom nyilvánosság elé tárni az orvosi vizsgálataim eredményeit, de most szomorúan hallottam, hogy páran megkérdőjelezik a sérülésem valódiságát” – írta Bolt.

Soha, semmilyen módon nem csaptam be a rajongóimat, minden vágyam az volt a vébén, hogy még utoljára fussak egyet értük. Köszönöm azoknak, akik támogattak, most pihenek, gyógyulok, és új fejezetet nyitok az életemben.

A nyolcszoros olimpiai bajnok atléta sérülése súlyosabbnak bizonyult, mint elsőre tűnt: várhatóan három hónap alatt jöhet rendbe.

A 30 éves sportoló ezért nem focizhat a szeptember 2-i Manchester United Legendák-Barcelona Legendák gálameccsen sem.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik