Pályán kívül

Határozatlan ideig büntetésben marad a Dortmund támadója

A fegyelmi vétséget elkövető Ousmane Dembélé továbbra sem vehet részt az első csapat edzésein, írja közleményében a Borussia Dortmund. A francia labdarúgó csütörtökön engedély nélkül hagyta ki a sárga-feketék tréningjét, ezért kikerült a keretből és nem látogathatja az első csapat edzéseit.

Dembéléért állítólag a Barcelona bejelentkezett 100 millió euróval, ám a Dortmund 150-et szeretne kapni és az eset úgy felbőszítette a játékost, hogy inkább el sem ment az edzésre. Az eredeti hír arról szólt, hogy a játékos büntetése csak a hét végéig érvényes, ám a klub vasárnapi közleménye szerint határozatlan ideig büntetésben marad a futballista.

Az 1. FC Rielasingen-Arlen elleni Német Kupa-mérkőzésen 4-0-ra győzött Dembélé nélkül is a Dortmund, ezt követően pedig Hans-Joachim Watzke ügyvezető igazgató, Michael Zorc sportigazgató és Peter Bosz vezetőedző összedugták a fejüket, hogy mi tévők legyenek a francia játékossal. Végül az a döntés született, hogy határozatlan ideig büntetésben marad, vagyis továbbra sem vehet részt a Bundesliga jövő heti rajtjára készülő együttes edzésein, de megvan a lehetősége, hogy egyénileg készüljön.

A német Bild tudni véli egyébként, hogy nincs kivásárlási ár a futballista szerződésében, így teljes mértékben a dortmundi vezetőktől függ.

Fogadj a szezon legjobb meccseire a Tippmixpron!

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik