Pályán kívül

Nőt vert, ezért letartóztatták a Bayern labdarúgóját

Lám, lám, nem csak a magyar sportban fordulnak elő durva, nőveréses esetek.

Világbajnok kajakosunk nővel verekedett
Dudás Miklós szombat hajnalban állította elő a XIII. kerületi Rendőrkapitányság.

Ezúttal Franciaország a helyszín, azon belül Párizs külvárosa, Chessy, ahol a 21 éves, 11-szeres francia válogatott Kingsley Coman súlyosan bántalmazta volt barátnőjét – írja francia forrásokra hivatkozva az ESPN. A Bayern München szélsőjét előállították. A játékos a bűncselekményt azonnal elismerte, majd a kihallgatás után szabadon távozhatott.

Az ügyész szerint az ütlegelésig elfajult vita abból indult ki, hogy a sértett belépett a szélső Instagram-profiljába. Szponzorált tartalmat szeretett volna megosztani a labdarúgó 47 600 követővel rendelkező oldalán, ami annyira kiverte a biztosítékot Comannál, hogy először szombaton, majd hétfőn is megütötte volt barátnőjét, aki nyolc napon túl gyógyuló sérülést szenvedett.

Az ügy a bíróságon folytatódik, a tárgyalás várhatóan a nyár végén kezdődik, amelyben Comant nagy eséllyel elmarasztalják. Ítélet szeptemberben születhet.

Kingsley Coman fiatal kora ellenére három csapattal (PSG 2013, 2014,, Juventus 2015, Bayern München 2016, 2017) öt bajnoki címet szerzett profi pályafutása során. A válogatottban is sikeres, hiszen 2016-ban éppen hazai pályán játszhatott Eb-döntőt Portugália ellen. A francia lapok megjegyzik, nem Coman az első PSG-akadémista, akit utolért az igazságszolgáltatás: a 23 éves Antoine Conte, a Beitar Jeruzsálem játékosa decemberben majdnem halálra vert valakit egy baseballütővel.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik