Pályán kívül

Világbajnok kajakosunk nővel verekedett

Dudás Miklósnak ügyei vannak. Immár a sokadik. A világbajnok kajakos ellen a riói olimpia előtt indított eljárást a kajak-kenu szövetség – a biológiai útlevele nem stimmelt, gyanúsan ingadozott a tesztoszteronszintje – , majd ezt követően szeptemberben 34 hónapos eltiltást kapott.

Dudás Miklós 34 hónapos eltiltást kapott
A 25 éves kajakos legközelebb a 2018-as szezonban versenyezhet.

Amíg az ügy tárgyalása zajlott, augusztusban ismét hallatott magáról, akkor barátnőjével érték lopáson.

Lopáson érték világbajnok kajakosunkat
A sportolót és párját előállította a rendőrség.

Most újra kínos ügybe keveredett a világbajnok. A borsonline.hu azt írja, hogy egy szombat hajnali balhé miatt a XIII. kerületi rendőrkapitányságon töltötte az időt.

A BRFK megerősítette a hírt:

“A rendőrök a feltételezett elkövetőket szombaton reggel 5 óra 50 perckor, a bűncselekménytől számított fél órán belül a Margitszigeten, a helyszín közelében fogták el, majd a rendőrségre előállították. A nyomozók két főt gyanúsítottként hallgattak ki, akik az eljárás további szakaszában szabadlábon védekeznek”

-– közölte a Borssal a BRFK kommunikációs szolgálata

A kajakos és barátja É. Milán a Margitszigeten K. Andrással került összetűzésbe. Utóbbinak egy középkorú hölgy, B. Mónika igyekezett a segítségére kelni, így ő is szereplőjévé vált a dulakodásnak. K. András és B. Mónika sértettek nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedtek.

A lap elérte a kajakost, aki azt mondta, beléjük kötöttek, de ez egy teljesen felfújt dolog, szinte semmi nem történt. Sőt, Dudás Miklós saját magát tekinti sértettnek. Azt állítja, ha a nyomozók visszanézik a kamerafelvételeket, azok őt igazolják majd.

Sajnos számos alkalommal tapasztaltam már, hogy beszólogatnak, csak mert magas, sportos srác vagyok

– érvelt a sportoló.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik