Pályán kívül

Az üzleti életben sem lőnek túl nagy gólokat a magyar válogatott tagjai

Az mfor.hu szedte össze, hogy hogyan boldogulnak az üzleti életben a nemzeti tizenegy tagjai. Fontos kiemelni, hogy az említett sportolók közül egyedül Dzsudzsák Balázs lépett pályára az Andorra elleni kudarcos mérkőzésen. A legtöbben szolid érdekeltségekkel és eredményekkel rendelkeznek, egyedüli kivétel Szalai Ádám.

A futballista 2015-ben lett egyszemélyes tulajdonosa egy, fő profilban fémmegmunkálással foglalkozó cégnek, az OLS Omega-Laser-Steeltec Kft.-nek. A budapesti székhelyű vállalkozás tavaly 390,9 millió forintos nettó árbevételt ért el, adózás utáni eredménye 44,5 millió forint volt.

Böde Dániel egy zöldség-gyümölcs kiskereskedelemmel foglalkozó betéti társaságban kültag, játékos falujába, Madocsára bejegyzett Felkov Bt.-ben a beltag Böde Istvánné, tehát családi vonatkozású érdekeltségről van szó. 27,2 milliós árbevételük mellett adózás előtti eredményük mínuszos lett: 3,6 milliót buktak tavaly Bödéék.

Priskin Tamásnak egy győri bejegyzésű vállalkozása van, az ingatlanokra specializálódott Pritom-Bau Kft.. A cég tavaly és 2015-ben sem ért el árbevételt, mindkét évben milliós mínusszal zártak. Gera Zoltánnak 33 százalékos részesedése van a Geremi Trans Kft.-ben, amelynek adózott eredménye tavaly adózott 108 ezer forint lett. Juhász Roland védő egy készételeket gyártó cégben tulajdonos, GourmetBox Hungary Kft. tavalyi évről szóló beszámolója még nem jelent meg. Annyi azonban bizonyos, hogy 2015-ben 8,9 milliós árbevétel mellett 23,2 milliós veszteséget hoztak össze.

Dzsudzsák Balázs 2014 és 2015 között volt érdekelt a Pariszol Kft.-ben. 2015-ben még rosszul ment a vállalkozásnak, -48,6 milliós eredménnyel zártak, tavaly viszont 171,1 milliós pluszt sikerült bezsákolniuk. Ebből azonban Dzsudzsák már kimaradt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik