Pályán kívül

A tévében meztelenkedik az olimpiai bajnok úszónő

Úgy látszik nem csak Magyarországon, hanem Hollandiában is az úszás, jelesül egy úszónő, Inge de Bruijn adja a témát a lapoknak. Sydney háromszoros (50 és 100 méteres gyorsúszás, 100 méteres pillangó) és Athén (50 méteres gyorsúszás) egyszeres olimpiai bajnok gyorsúszónője ugyan már a 43 éves, de ettől még simán leszerződött abba a televíziós show műsorba, amelynek papíron az a célja, hogy egy trópusi szigeten, tök meztelen férfiak és nők egymás közt leljenek rá a szerelemre.

Magyarországon is ismert a műsor, úgyhogy aki annak idején követte a Viasat3 csatornán futó sorozatot, az pontosan képben lehet, mire is vállalkozott a “nyugdíjas” úszónő.

De Bruijn elmondása szerint egyáltalán nem félt a meztelenkedéstől, hiszen van benne gyakorlata. 2007-es visszavonulása óta fehérnemű-modellkedésből egészíti ki havi megélhetését. Minden idők legidősebb olimpiai bajnok úszónője (31 évesen nyert Athénban) a holland médiában még az utazás előtt azt nyilatkozta; az ideális partnernek édesnek, kedvesnek, gondoskodónak, viccesnek és titokzatosnak kell lennie.

Szóval aki kíváncsi egy négyszeres olimpiai bajnok pucérkodására, az tekerje a parabola antennáját csütörtökön a holland RTL5-re, vagy kattintson ide, mert jogi problémák miatt mi nem tudjuk megmutatni azt, amit az angol dailymail.co.uk simán megtehet.

(Nyitókép: Bulent Doruk – Anadolu Agency)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik