Pályán kívül

Pert vesztett a Schumacher-család

Corina Schumacher 50 ezer euró kártérítést követelt, de nem kapta meg.

Michael Schumacher sajnálatos síbalesete óta a családját fokozott figyelemmel követi a német média, amelyik olykor átesik a ló tulsó oldalára. Nemrég a Die Aktuelle magazin is így tett, amikor címlapján a:

Corina Schumacher – Egy új szerelem tesz boldoggá

hatalmas címmel és egy Corina Schumachert ábrázoló nagy fotóval a fókuszban jelentette meg egyik lapszámát. A címlapot itt lehet megnézni.

Persze, hogy ez áthallásos, félrevezető, még akkor is, ha sokkal kisebb betűkkel és fotóval ott virít a címlapon a “Lovaglás közben ismerte meg az udvarlóját”. A a családot ismerők a kis képről talán ki tudták következtetni, hogy nem Michael feleségéről Corináról, hanem lányukról, Gina Maria Schumacherről van szó.

Corina azonban úgy gondolta, érti ő, hogy el kell adni a magazint és családjuk erre kiváló eszköz, de ez a címlap félrevezető, és mivel ez az ő és férje jó hírét sérti, már túlzás.

A hétszeres világbajnok felesége ezért perelt, 50 ezer euró kártérítést kért, azonban ezúttal nem kapta meg – számolt be a meedia.de. A bíróság úgy ítélte meg, a címlap ugyan félrevezető, de ezzel a magazin még nem sértette meg az asszony jogait, így kártérítést sem kaphat.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik