Pályán kívül

Súlyos beteg kisfiú álmát váltotta valóra Király Gábor

Megható történetet osztott meg hivatalos honlapján a 108-szoros magyar válogatott kapus. A 12 éves, tiszaberceli Sánta Bence agydaganattal küzd, a nyáron a kórházból kikerülve követte végig az Európa-bajnokságot. Nagy vágya volt találkozni Király Gáborral, ezzel kapcsolatban az őt segítő nyíregyházi Rákosgyermekekért Alapítvány kereste meg a Haladás rutinos hálóőrét.

Ősszel nem jött össze a találkozó, de beszéltek telefonon, Király akkor megígérte, hogy egy tavaszi bajnoki után majd találkozni fognak. Mivel az ország két végében élnek, így esett a választás az arany középútra, Budapestre. A Ferencváros elleni találkozó után találkozott egymással Sánta Bence és Király Gábor.

Példaértékű hozzáállással találkoztunk a fővárosi klub részéről és a Groupama Arénát üzemeltető Lagardere Sports Hungary Kft. részéről is. Bencét és kísérőit örömmel fogadták, arany páholyból nézték végig a találkozót. A mérkőzés után végül mi is láttuk egymást és beszélgettünk. Kaptam tőle egy portré rajzot és én is ajándékoztam neki egy labdát.

Fontos pillanatok azok az életben, amikor az álmok megvalósulnak. Én azt kívánom Bencének, hogy még sok álma váljon valóra!

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik