Pályán kívül
Decay, looting and ruins at the former Olympic Village of Olympia 2004 in Athens, at the Olympic Village of Thrakomakedones, on March, 5., 2016(Photo by Wassilios Aswestopoulos/NurPhoto)

Ne hagyjuk, hogy Amerika elvegye az olimpiánkat!

Molnár Zoltán
Molnár Zoltán

bértollnok. 2016. 12. 29. 12:16

Végre valaki kimondta! Mindannyian tudtuk jó ideje! A batár Los Angeles-i lobbi áll minden mögött! A kaliforniai világösszeesküvés! LEBUKTAK!!!!
Korábban a témában:

Ismerik a Honfoglalás 2000 Egyesületet? Sebaj, nem sokan tudják, kik ők, de dióhéjban az a lényegük, hogy ami a kormánynak kedves, az nekik is kedves. Ilyen a 2024-es olimpia projektje. Nekik nem számítanak az aggodalmak, hogy mennyi közpénz fog eltűnni az esetleg megnyert olimpia építkezésein (sőt mennyit dobtak ki eddig az ablakon), inkább kiadtak egy hurráoptimista, nemzetegyesítő, spionlebuktató közleményt. Szürreális, sőt dadaista képekkel illusztráltuk, miközben szó szerint közöljük.

Merjünk nagyok lenni. E szavakkal biztatta a magyarokat Széchenyi István. Rendezzünk Olimpiát 2024-ben, vágjunk bele.

Balatonszárszó, 2015. június 13.
Gyurcsány Ferenc, a DK elnöke (b) a XIV. szárszói találkozón 2015. június 13-án. Jobbra Enyedi Nagy Mihály.
MTI Fotó: Nagy Lajos
Fotó: Nagy Lajos

Ez jár nekünk, s a régiónak. Dübörög a gazdaság, van rá pénzünk, jogos az igényünk.

Fotó: 24.hu / Fülöp Dániel Mátyás

Már csaknem készen vannak a létesítmények: úszóstadion, sportcsarnokok, futballpályák, épül a központi stadion, a Balaton, a Duna, a Tisza várja a vízi sportok versenyzőit.

A Puskás Akadémia felcsúti stadionja, a Pancho Aréna sajtóbejárása
MTI

A nemzetközi sportszövetségek vezetői rendkívül elégedettek az előkészületekkel! Épül, szépül varázslatosan szép fővárosunk, szállodák nőnek ki a földből országszerte. Követeljük a 2024. évi játékok megrendezésének jogát!

Fotó: Berecz Valter

Ám az ellendrukkerek sem tétlenkednek. El akarják venni hitünket, önbizalmunkat, zavart keltenek: államcsődöt emlegetnek, támadják állami és sportvezetőinket, heccelik a versenyzőket, az embereket, alkalmatlanságunkról beszélnek. Mélyütést akarnak bevinni, sikertelen úszó VB-re játszanak, Amerikának (Los Angelesnek) akarják megszerezni a játékokat.

Budapest, 2016. október 23.
Orbán Viktor miniszterelnök beszédet mond az 1956-os forradalom és szabadságharc 60. évfordulója alkalmából, 1956-2016 - A szabad Magyarországért! címmel tartott díszünnepségen az Országház előtti Kossuth Lajos téren 2016. október 23-án.
MTI Fotó: Szigetváry Zsolt

Átlátunk a szitán. Ne engedjük, hogy Amerika elvegye álmainkat!

Budapest, 2015. február 17.
Vlagyimir Putyin orosz elnök (b) és Orbán Viktor miniszterelnök a Parlament Delegációs termében tartott sajtótájékoztatón 2015. február 17-én.
MTI Fotó: Koszticsák Szilárd
MTI Fotó: Koszticsák Szilárd

Hazánk turisták százezreinek keresett célpontja lesz, hozzák a pénzt, viszik hírnevünket, várjuk a világ ifjúságát! A nemzetnek szüksége van újabb és újabb sikerekre! A Honfoglalás 2000 Egyesület kéri a hazaszerető, józanul gondolkodó embereket: nevezzék néven azokat, akik az ország érdekeivel nyíltan szembe fordulnak. Lépten-nyomon hangoztassuk: akarjuk az Olimpiát, merünk nagyok lenni!

Fotó: MTI
vissza a címlapra

Kommentek

Legfrissebb videó mutasd mind

Fotó: 24.hu/Fülöp Dániel Mátyás
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.