Pályán kívül

Ne hagyjuk, hogy Amerika elvegye az olimpiánkat!

Végre valaki kimondta! Mindannyian tudtuk jó ideje! A batár Los Angeles-i lobbi áll minden mögött! A kaliforniai világösszeesküvés! LEBUKTAK!!!!

Ismerik a Honfoglalás 2000 Egyesületet? Sebaj, nem sokan tudják, kik ők, de dióhéjban az a lényegük, hogy ami a kormánynak kedves, az nekik is kedves. Ilyen a 2024-es olimpia projektje. Nekik nem számítanak az aggodalmak, hogy mennyi közpénz fog eltűnni az esetleg megnyert olimpia építkezésein (sőt mennyit dobtak ki eddig az ablakon), inkább kiadtak egy hurráoptimista, nemzetegyesítő, spionlebuktató közleményt. Szürreális, sőt dadaista képekkel illusztráltuk, miközben szó szerint közöljük.

Merjünk nagyok lenni. E szavakkal biztatta a magyarokat Széchenyi István. Rendezzünk Olimpiát 2024-ben, vágjunk bele.

Fotó: Nagy Lajos
Fotó: Nagy Lajos

Ez jár nekünk, s a régiónak. Dübörög a gazdaság, van rá pénzünk, jogos az igényünk.

Fotó: 24.hu / Fülöp Dániel Mátyás
Fotó: 24.hu / Fülöp Dániel Mátyás

Már csaknem készen vannak a létesítmények: úszóstadion, sportcsarnokok, futballpályák, épül a központi stadion, a Balaton, a Duna, a Tisza várja a vízi sportok versenyzőit.

MTI
MTI

A nemzetközi sportszövetségek vezetői rendkívül elégedettek az előkészületekkel! Épül, szépül varázslatosan szép fővárosunk, szállodák nőnek ki a földből országszerte. Követeljük a 2024. évi játékok megrendezésének jogát!

Fotó: Berecz Valter
Fotó: Berecz Valter

Ám az ellendrukkerek sem tétlenkednek. El akarják venni hitünket, önbizalmunkat, zavart keltenek: államcsődöt emlegetnek, támadják állami és sportvezetőinket, heccelik a versenyzőket, az embereket, alkalmatlanságunkról beszélnek. Mélyütést akarnak bevinni, sikertelen úszó VB-re játszanak, Amerikának (Los Angelesnek) akarják megszerezni a játékokat.

Clinton, Orbán, Trump

Átlátunk a szitán. Ne engedjük, hogy Amerika elvegye álmainkat!

Budapest, 2015. február 17. Vlagyimir Putyin orosz elnök (b) és Orbán Viktor miniszterelnök a Parlament Delegációs termében tartott sajtótájékoztatón 2015. február 17-én. MTI Fotó: Koszticsák Szilárd
MTI Fotó: Koszticsák Szilárd

Hazánk turisták százezreinek keresett célpontja lesz, hozzák a pénzt, viszik hírnevünket, várjuk a világ ifjúságát! A nemzetnek szüksége van újabb és újabb sikerekre! A Honfoglalás 2000 Egyesület kéri a hazaszerető, józanul gondolkodó embereket: nevezzék néven azokat, akik az ország érdekeivel nyíltan szembe fordulnak. Lépten-nyomon hangoztassuk: akarjuk az Olimpiát, merünk nagyok lenni!

Fotó: MTI
Fotó: MTI

Ajánlott videó

Olvasói sztorik