Pályán kívül

Magányosan ebédelő autista fiúhoz ült le az amerikaifocista – fotó

A Florida State amerikaifutball-csapatának játékosa a Tallahassee-ben található Montford középiskolába látogattak el, hogy találkozzanak a diákokkal, rajongókkal.

A csapat elkapója, Travis Rudolph észrevette, hogy az étkezőben egy fiú magányos ebédel, ezért leült hozzá. A fiúról kiderült, hogy autista, az iskolában nincsenek barátai. A hatodikos Bo Paske édesanyja, Leah a Facebookon mondott köszönetet a játékosnak.

Nem tudom biztosan, hogy miért ült le ez a rendkívül kedves ember a fiam mellé ebédelni, de az biztos, hogy egyhamar nem felejtjük el, amit tett. Minden nap megkérdezem a fiamtól, hogy kivel ebédelt az iskolában, a legtöbbször a válasz az, hogy senkivel. Ez elszomorít engem. (…) Végre volt egy nap, amikor nem kellett amiatt aggódnom, hogy a kisfiam magányosan ebédelt az iskolában, mert egy igazi példakép ült vele szemben. Travis Rudolph, köszönöm, nagyon boldoggá tettél egy anyát.

Travis Rudolph hozzátette, hogy szerinte Bo egy vagány srác, ő és édesanyja is bármikor felhívhatja őt – írja az USA Today.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik