Pályán kívül

Autóban zaklatta egyik tanítványát a kajakedző

Már a rendőrség is nyomoz az ügyben.

Szombaton látott napvilágot a hír, hogy az ötvenes éveiben járó nagykanizsai kajakedző, S. N. a közösségi oldalon írt szexuális tartalmú üzeneteket kiskorú, tizenöt esztendős tanítványának. Most kiderült, hogy a több olimpiai bajnokot is kinevelő tréner az egyik tanítványával az autóban próbált meg kikezdeni.

Egyik alkalommal a lányomat autóval hozta haza edzője, ekkor kezdett ki vele a férfi. Először az tűnt fel, hogy a lányom pedofil állatnak titulálta a férfit. Rászóltam, hogy ilyet ne mondjon, hiszen a férfi mégiscsak az edzője, tisztelnie kell! Gyerekemen aztán észrevettem, majd később ő maga is mondta, hogy nem akar többé edzésre menni. Gyomorgörcse volt minden egyes tréning előtt, amikor elindultunk

– emlékszik vissza az akkor 12 éves kislány névtelenséget kérő édesanyja – írja a Blikk.

Az anya akkor tudta meg, hogy mi történt, amikor meg akarta tudni, mi okozza lányánál az edzések előtti stresszt.

A lányom csak ezután mondta el, hogy valójában mi történt, és miért beszélt tiszteletlenül edzőjéről. Megdöbbentem, amikor elmesélte, hogy többször fogdosta őt az edző.

A lánynak abba kellett hagynia a sportot, édesanyja ugyanis ezt látta megfelelő lépésnek a probléma megelőzésére.

Nem tudtam volna azonnal ott teremni, ha esetleg valami nagyon komolyabb molesztálás történt volna, hiszen egy ilyen embertől bármi kitelik. Nem tehettem ki a lányom ilyen kockázatnak, ami akár életre szóló traumát is okozhat

– mondta az anya. A lányt egyébként az incidens után kerülte S. N.

A lap érdeklődésre a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság közölte, hogy nyomozást rendeltek el kiskorú veszélyeztetése gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen. Az érintett klub hétfő este rendkívüli ülést tartott a botrány miatt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik