Pályán kívül

Váratlanul csendült fel a BL-himnusz Európa utcáin

A Lay’s az UEFA Bajnokok Ligájának hivatalos támogatója, ennek megünnepléseként pedig olyan váratlan és meglepő megmozdulásokat szervezett, amelyek során az ikonikus UEFA Bajnokok Ligája himnusz csendült fel Madridban, Münchenben és Londonban.

A híres zenemű felharsant az utcán, buszon, sőt, még repülőgépről is szólt.

Londonban a híres brit focista, Gary Lineker, az FC Barcelona volt játékosa, a Bajnokok Ligájának követe lepte meg a londoniakat azzal, hogy egy helikopterrel elrepült a felhőkarcolók felett; miközben a helikopterbe szerelt óriási hangszórókból hangosan dübörgött a BL himnusza. A gép az O2 stadionban landolt, ahol tovább folyatódott az ünneplés.

Münchenben egy ‘élő szobor’ tréfálta meg a helyieket, turistákat. Az ezüstre festett karmester ’szobor’ hirtelen életre kelt, a háta mögötti épületből pedig énekesek tűntek fel, akik természetesen az UEFA Bajnokok Ligája himnuszt énekelték.

Madridban egy hagyományos trafikot alakítottak át, a járókelők nagy meglepetésére. Ahogy megközelítették a vásárlók a trafikot, azonnal megszólalt a himnusz, egy rejtett konfetti ágyúból szerpentinek és konfettik repültek a levegőbe, a beépített szélgép pedig beterítette a teret a színes papírokkal.

Eközben London fáradt ingázói egy meglepő reggeli ébresztőben részesültek: a város egyik ikonikus piros buszán ugyanis hirtelen felcsendült a himnusz, és az utazók egy élő zenekari előadásban találták magukat, ugyanis a buszon tartózkodók között beépített énekesek és zenészek is voltak, akik elkezdték énekelni a híres dalt.

Az eseményeket kamerákkal és mobiltelefonokkal is rögzítették.

 Adam Warner, a Lay’s UEFA Bajnokok Ligája szponzorációért felelős vezetője elmondta:

A Bajnokok Ligája kétségkívül az egyik legnagyobb presztízsű labdarúgó verseny, és az egész világon ismerik a hivatalos himnuszt. Nagyon jó volt látni, hogyan hozza össze az embereket, és hogyan csal mosolyt az arcukra a ’Bajnokok kórusa’ Európában, hiszen ez az, ami a Lay’s célja. Szenvedélyesen szeretjük a futballt és meg akarjuk osztani ezt a szenvedélyünket a rajongókkal. Szeretnék, ha mindenki jól szórakozna, és jókedvvel kísérné végig a játékokat.

A Lay’s most mindenki számára lehetőséget biztosít arra, hogy csatlakozzon a kórushoz, és jegyet nyerjen a 2016 UEFA Bajnokok Ligája döntőjére Milánóba.

Aki részt szeretne venni a világ egyik legnagyobb mérkőzésén, annak nem kell mást tennie, mint készíteni egy saját ’Bajnokok kórusa’ videót a Dubmashen:

Ajánlott videó

Olvasói sztorik