Pályán kívül

Ronaldo kisfiával mondott hálát 50 millió követőjének

24.hu
24.hu

2016. 02. 27. 18:03

Korábban a témában:

Már több mint 50 millióan követik Cristiano Ronaldót az Instagramon és ezt annak rendje és módja szerint meg is ünnepelte. Nem is akárkivel mondott köszönetet a rajongóinak: hihetetlenül cuki kisfiát ültette maga mellé, aki rá is kontrázott világszár apukája beszédére ezzel: “Így igaz!”. Nézzék csak!

5️⃣⚽️.⚽️⚽️⚽️⚽️⚽️⚽️‼️🔝👌 Thank you guys!! 😘❤️

Cristiano Ronaldo (@cristiano) által közzétett videó, 2016. Febr 26., 11:04 PST

A Real Madrid játékosát egyébként 200 millióan követik a különböző közösségi csatornákon. Ő a tizedik legkövetettebb ember a Földön, olyan társaságban tanyázik ezzel, mint Taylor Swift vagy Justin Bieber – írja a Mirror.

Persze nem hagyhatjuk ki ezek után az emlékezetes Beckham-poént. A Manchester United egykori legendájának fia tavaly márciusban érte az egymillió követőt az Instagramon. Ezt szerette volna megköszönni mindenkinek egy rövid videóban, ám amint bejelentette a hírt, apja odaállt mögé és annyit mondott: “Nekem 52 (millió) van”.

Reached 1 million followers on my mums birthday. Thank u guys so much #ismydadcoolerthanme

Brooklyn Beckham (@brooklynbeckham) által közzétett videó, 2015. Ápr 17., 07:49 PDT

Kommentek

AppleMarkTragédia: három debreceni szurkoló halt meg a balesetben
Budapest, 2006. április 25.
Verebes József szakértõ az RTL Klub-Sport Klub televízió tájékoztatóján, amelyen bemutatták a nyári németországi labdarúgó-világbajnokság kommentátorait és szakértõit.
MTI Fotó: Füzesi FerencMegdöbbentően puritán körülmények közt él Verebes József