Pályán kívül

Szurkolókkal verekedtek a Diósgyőr játékosai

Helyi sajtóértesülés szerint a DVTK Jegesmedvék több jégkorongozója is érintett abban az ügyben, amelyben a Miskolci Rendőrkapitányság garázdaság gyanújával folytat büntetőeljárást.

A címvédő, a mostani idényben alapszakaszgyőztes DVTK Jegesmedvék több játékosa konfliktusba keveredett szombatról vasárnapra virradó éjszaka egy miskolci szórakozóhelyen a diósgyőri klub szurkolóival – adta hírül az Észak-Magyarország című napilap kedden. A rendőrség az MTI-vel azt közölte, hogy a Miskolci Rendőrkapitányság garázdaság vétségének gyanúja miatt folytat büntetőeljárást ismeretlen elkövetőkkel szemben.

Dobi Tamás, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense azt közölte: az ügy jelenlegi szakaszában adatokat, információkat gyűjtenek, és tanúkat hallgatnak meg.

A diósgyőri klub a honlapján “különösen fájónak” nevezte az esetet, hozzátéve: megkezdték az információk gyűjtését, és belső vizsgálat keretében tárják fel a történteket.

A klub közleménye

A DVTK mindig egyformán büszke lehetett sportolóira és szurkolóira, éppen ezért különösen fájóak minden diósgyőri számára a jégkorongozóink és drukkereink konfliktusáról szóló hírek.

 

Klubunkhoz egymásnak ellentmondó információk jutottak el a szombatról vasárnapra virradó éjszaka az egyik miskolci szórakozóhelyen történtekről.

 

A DVTK Jegesmedvék a fentiek miatt azonnal hozzálátott az esettel kapcsolatos információk begyűjtéséhez, és belső vizsgálat keretében tárja fel a történteket. Ezzel párhuzamosan a mai napon arról kaptunk tájékoztatást, hogy a Miskolci Rendőrkapitányság hivatalból vizsgálatot indított garázdaság gyanúja miatt.

 

A történtek fejleményeiről tájékoztatni fogjuk szurkolóinkat.

 

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik