Pályán kívül

Ki nem találod, hogy kitől kapott ki a legyőzhetetlennek hitt birkózó

Devin Schunko igen elismert a tengerentúlon. Az amerikai középiskolás birkózó mindezt azzal vívta ki magának, hogy már 100 mérkőzést megnyert és még nem sikerült legyőzni. Egészen a múlt hétig.

Az iskolai együttes csapatkapitányi posztját is betöltő Schunko egy Down-szindromás fiú, Andrew Howland ellen lépett szőnyegre, utóbbi pedig hamar meg is nyerte kettejük mérkőzését, ahol persze nem a győzelem, hanem a részvétel volt a fontos.

Andrew számára sem ismeretlen a sportág egyébként, erről anyukája írt a Facebookon:

Andrew már 6 éves kora óta birkózik, pár győzelmet már elkönyvelhetett. Örömmel láttam, hogy a sportszerűség még nem halt ki az emberekből.

A szívmelengető mérkőzésről készült videó négy napja került ki a Facebookra, azóta már több mint 450 ezren látták és 5536-an osztották meg. Bravó Devin, bravó Andrew!

This is a video of what a team captain and leader looks like. Devin Schuko, a senior with a 27-0 record this year, a young man who earned his 100th career win a few days ago to join the century club at NHS, took the time to make a dream come true for young wrestler with special needs from Dighton Rehoboth’s team. So proud to have witnessed this. Truly a special young man.. Thank you Schuko!

Közzétette: Anthony Pucino – 2016. január 24.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik