2010-09-17 PORTIMAO (POR) SEPT 17-19 2010 - Nineth Round of the Superleague Formula 2010 at the Autodromo Portimao. Robert Doornbos, Corinthians. ANP COPYRIGHT SEBASTIAAN ROZENDAAL
Pályán kívül

Szexuális kiegészítők forgalmazásával foglalkozik a korábbi F1-es pilóta

Menyhei Csaba
Menyhei Csaba

sportújságíró. 2016. 01. 25. 19:26

Finoman szólva sem maradt a sportág közelében.

Amikor egy pilóta befejezi Forma-1-es karrierjét, gyakran kipróbálja magát egy másik sorozatban, vagy akkor szakkommentátorként marad a sportág közelében. Robert Doornbos azonban egy teljesen másik pályát választott.

A holland pilóta csak a legfanatikusabb rajongóknak lehet ismerős. A Minardi színeiben 2005-ben debütáló versenyző a 2006-os szezonban Christian Klien helyére beugorva a szezon utolsó három futamon vezette a Red Bullt. Doornbos utána egy sikeres évet eltöltött a Champ Car sorozatban, ahol több győzelmet és dobogós helyet is ünnepelhetett.

Ma már viszont sikeres üzletember, saját vállalkozása van. Méghozzá nem is akármilyen…

A wtf1.com írásából kiderült, hogy a 34 éves holland szexuális kiegészítők forgalmazásával foglalkozik. Az biztos, hogy éles váltás az autóversenyzés után.

 

Kommentek

AC Milan's vice president Adriano Galliano leaves after a first training session at the Milanello Training centre in Carnago near Varese on July 12, 2011.       AFP PHOTO / GIUSEPPE CACACE / AFP / GIUSEPPE CACACESerie A: szinte mindenki adót csalhatott
Shaquille O'Neal sajátos módon tett rendet