Pályán kívül

Nyilasi Tibort kórházba szállították

A 70-szeres válogatott labdarúgó a Sport tévéből hazafelé tartva, nem messze otthonától lett rosszul. Mentőt hívtak hozzá.

Az orvosok eleinte komolyabb problémára gyanakodtak, de Nyilasi elárulta, hogy meglehet a sok csokoládé miatt van minden. 

„„Mi tagadás, na­gyon szeretem a csokit, van, hogy szinte pusztítom, annyit eszem. Ezúttal viszont a csokis ostyaszelet ártott meg. Túllőttem a célon. Nagyon jólesett az édesség, vagy egy tucatot ettem meg belőle. Aztán a SportTv-ből tartottam hazafelé, amikor rosszul lettem. Szédültem, émelygett a gyomrom, de annyira, hogy alig egy saroknyira az otthonomtól mentőt kellett hívni. Négy napot töltöttem benn, alaposan kivizsgáltak, hála istennek, semmi bajom nincs. Hálás is vagyok Kerkovits Andrásnak és kollégáinak a segítségért. Mindenesetre azt megígérhetem, egy darabig biztosan nem eszem csokit.”

– mesélte a történteket a borsonline.hu-nak Nyilasi Tibor. Szörnyű gyomorfájdalmak között sem maradt el azonban a humor, mert miközben egyre nehezebben viselte a görcsrohamokat, az egyik mentős autogramot kért tőle.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik