Budapest, 2012. november 23.
Széles Sándor, úszó mesteredzõ, akit Borkai Zsolt, a Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) elnöke a MOB érdemérmével tüntetett ki a MOB közgyûlésén, a budapesti MOM Kulturális Központban 2012. november 23-án.
MTI Fotó: Beliczay László
Pályán kívül

12 kilót hízott Gyurta Dániel edzője

24.hu
24.hu

2016. 01. 11. 07:10

Széles Sándor szeretné, ha végleg levennék róla a bélyeget, hogy beteg ember.
Korábban a témában:

Széles először egy éve indult drasztikus fogyásnak, majd Kazanyban, a világbajnokságon lett rosszul, súlyos állapotban haza kellet hozni őt. Októberben írtuk először, hogy talán jobban van és most valóban sikerült talpra állnia.

A mesteredző a Blikk megkeresésére elmondta, két legfőbb támasza édesanyja és élettársa voltak.

Lesték minden kívánságomat, elláttak mindenféle finomságokkal, szinte versengtek egymással, hogy melyikük tud jobban a kedvemben járni egy-egy kedvenc ételemmel. A legtöbbet nekik köszönhetem, tizenkét kilót híztam.

Hozzáfűzte, több helyen kezelték a májbetegségem miatt, de látványos javulása akkor kezdődött, amikor hazakerült a megszokott környezetébe.

Most jól vagyok, nincsenek panaszaim, már csak egy-két gyógyszer emlékeztet a legnehezebb időszakra.

Széles Sándor végezetül azt is megemlítette, hogy akik ismerik, tudják, hogy borzasztó sok nehézségen kellett túljutnia.

Ami a jövőt illeti, szeretném, ha végleg levennék rólam a bélyeget, hogy beteg ember. S tele vagyok tervekkel, a legközelebbi, hogy Danival ismét győzzük le a világot!

– mesélt a Blikknek Széles.

 

Kommentek

Budapest, 2015. május 26.
Shane Tusup Hosszú Katinka háromszoros világbajnok úszó, edzõje és férje az úszónó sajtótájékoztatóján 2015. május 26-án. Hosszú Katinka a Swimming World Magazine internetes oldalán megjelent doppingvádakra reagálva kijelentette, hogy soha nem szedett teljesítménynövelõ szereket.
MTI Fotó: Mohai BalázsLe akarta ütni Hosszú Katinka férjét a magyar úszóedző
Nincs más dolgod, mint egész este nevetni egy nemes cél érdekében