Pályán kívül

2015 legszexibb sportolónői, avagy ők taroltak idén az Instagramon

Az elmúlt évben sem volt hiány vadító posztokban az egyik legnagyobb fotómegosztó portálon. Az Instagram népe imádja a szexis sportolónők profiljait, ezeket próbáltuk most rangsorolni. Mi így látjuk, de lehet vitatkozni.

10. Ana Ivanovic, teniszező

A 2003 óta profi szerb játékos vitathatatlanul az egyik legszebb az aktív teniszezők közül, listánkon pedig a tizedik helyet csípte el. A modellkedésnek legalább akkora hangsúlyt fektet, mint a labdának, fotóit pedig tízezrek kedvelik az Instagramon napról napra. Schweinsteiger szerencsés fickónak mondhatja magát.

9. Anastasia Ashley, szörfös

16 évesen már országos bajnokságot nyert és rögtön felfigyelt rá az amerikai média. És ahogy lenni szokott modellügynökségek hada kereste fel a fiatal sportolót, akinek mára saját márkája is van, ő a Gypsy Jet Set tulajdonosa. Az Instagramot pedig ő is remekül használja önfényezés céljából.

Sunday funday 📷 @nicholasroutzen Anastasia Ashley (@anastasiaashley) által közzétett fénykép, 2015. Dec 6., 12:24 PST

Beach mornings🍍

Anastasia Ashley (@anastasiaashley) által közzétett fénykép, 2015. Nov 13., 09:19 PST

Surf ✔️ Anastasia Ashley (@anastasiaashley) által közzétett fénykép, 2015. Nov 1., 14:25 PST

 

8. Paige Spiranac, golfozó

Női golfjátékos sosem volt olyan népszerű, mint Spiranac. A fiatal amerikainak valószínűleg egy ütését sem látta soha senki, Instagram-oldalán viszont már több mint félmillió követővel rendelkezik. Nagyon nem kell magyarázni, miért.

#golftanlines #fitness

Paige Spiranac (@_paige.renee) által közzétett fénykép, 2015. Szept 24., 17:37 PDT

😋 Paige Spiranac (@_paige.renee) által közzétett fénykép, 2015. Jún 19., 11:19 PDT

My face after sprints looks very similar to my face after I 3 putt haha

Paige Spiranac (@_paige.renee) által közzétett fénykép, 2015. Aug 15., 10:33 PDT

7. Silje Norendal, hódeszkás

A snowboardról nekünk, magyaroknak Gyarmati Panka jut eszébe, Norvégia lakosainak pedig Silje Norendal neve ugrik be először. Nem mellesleg a 2013-as X Games-en aranyérmet nyert.

Live life to the fullest and don’t forget to smile!! @rockstarenergy #LiveYours #Smile #JustDoIt 📷 @processfilms

siljenorendal (@siljenorendal) által közzétett fénykép, 2015. Nov 4., 12:03 PST

Been loving the heat and sunny days here in Spain!! See you again next year 🌴☀️ #Summer #Vacation #Marbella siljenorendal (@siljenorendal) által közzétett fénykép, 2015. Júl 28., 06:29 PDT

6. Michelle Jenneke, futó

A táncos bemelegítéseiről elhíresült ausztrál sprinter jelenleg egy Sidney-i egyetemen tanul mérnöknek. Persze követőit sem hanyagolja, előszeretettel oszt meg magáról szexibbnél szexibb fotókat.

Good morning Sydney, nice to finally see some blue sky ☀️ #rainraingoaway #Sydney Michelle Jenneke (@mjenneke93) által közzétett fénykép, 2015. Ápr 22., 16:38 PDT

Looking forward to racing this weekend for the first time since nationals! Time to see if all the training has been paying off 😀 Michelle Jenneke (@mjenneke93) által közzétett fénykép, 2015. Jún 11., 00:31 PDT

 

5. Lindsey Vonn, alpesi sí

Naná, hogy nem maradhat le listáról az osztrákok világklasszisa, aki 30 évesen is bombaformában van. Tiger Woods korábbi felesége félmillió követőt tudhat magáénak az Instagramon, de tesz is értük rendesen.

Look out guys, it’s an #LVtakeover! Follow me on the @healthmagazine Instagram acct today! Lindsey Vonn (@lindseyvonn) által közzétett fénykép, 2015. Nov 12., 07:52 PST

Want to know what I eat?! Check out my latest @bonappetitmag article….it may include froyo 😁 link in my bio Lindsey Vonn (@lindseyvonn) által közzétett fénykép, 2015. Szept 30., 08:16 PDT

4. Eugenie Bouchard, teniszező

Épphogy lecsúszott a képzeletbeli dobogóról a kanadai, aki bár kifejezetten gyenge szezont tudhat maga mögött, a modell pályán nem vallott kudarcot és követői száma már átlépte a hétszázezret is.

@flaremag out May 11th Genie Bouchard (@geniebouchard) által közzétett fénykép, 2015. Máj 5., 13:27 PDT

Running from the storm 🌩 Genie Bouchard (@geniebouchard) által közzétett fénykép, 2015. Dec 5., 13:48 PST

 

Finally a top I can work on my horrible ‘racer back’ tan line with 😜 #girlpost Genie Bouchard (@geniebouchard) által közzétett fénykép, 2015. Dec 21., 10:17 PST

 

3. Sage Erickson, szörfös

Egy újabb hullámlovas a sorban, de ez a sportág már csak ezzel jár. Aligha bánja viszont ezt a 24 éves kaliforniai születésű Erickson, aki ráadásul igen sikeres pályafutást tudhat már most maga mögött.

Cravin’ that quiet place | weekend vibes are b o l d | pic : @williekessel

Sage Erickson (@sageerickson) által közzétett fénykép, 2015. Nov 8., 13:57 PST

 

2. Ana Cheri, fitneszmodell

Bár főként motivációs trénerként tevékenykedik napjaink legmeghatározóbb fitneszmodellje, lehetetlen volt kihagyni legszexibbek sorából. A tökéletes test négymillió rajongóval párosul.

 

1. Alana Blanchard, szörfös

Az egyértelmű győztes. Ilyen alakkal nem véletlen, hogy pályán kívül is hatalmas sikereket ér el. Nem is ragoznánk túl a dolgot.

  @ripcurl_usa #mybikini   Alana Blanchard (@alanarblanchard) által közzétett fénykép, 2015. Nov 30., 13:36 PST

PC: @trentmitchellphoto @ripcurl_aus #mybikini

Alana Blanchard (@alanarblanchard) által közzétett fénykép, 2015. Okt 23., 18:02 PDT

  Obsessed with @gooseberryintimates PC: @jck_photography   Alana Blanchard (@alanarblanchard) által közzétett fénykép, 2015. Szept 26., 18:34 PDT

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik