Pályán kívül

Kubatov fenyegetve érezte magát, a nyomozók DNS-mintákat is vizsgáltak

A Magyar Nemzet értesülései szerint a Ferencváros elnöke, Kubatov Gábor fenyegetve érezte magát, így ő, valamint az asszisztense is a rendőrséghez fordult. Így két nyomozást indított a Nemzeti Nyomozó Iroda tavaly, bár magánindítványos ügyekben csak a sértett tehetne feljelentést. Később a két ügyet összevonták.

Az újság úgy tudja, hogy „A mi lelkünk a lelátón, a te lelked a halálsoron”, valamint a Fradi-elnököt ért internetes támadások következménye mindez.

A nyomozók nem is tétlenkedtek: telefonlistákat ellenőriztek, BKV-sofőröket kerestek meg és közel 380 DNS-mintát vizsgáltak meg. Kubatov Gábor is a hatóság segítségére volt, az mno.hu azt írja egy több mint húsz nevet tartalmazó listát adott át, amin telefonszámok, születési adatok, több esetben becenevek is szerepeltek. A hárommillió forintos nyomozás kapcsán nem gyanúsítottak meg senkit.

Ami az internetes zaklatást illeti, abban az esetben számos tanút kihallgattak, még a Facebook üzemeltetőjét is megkeresték, hogy adja ki az egyes emberek IP-címét. Ennek kapcsán végül két embert gyanúsítanak, esetükben vádemelést javasol az ügyészség.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik