Pályán kívül

Továbbra is súlyos Széles Sándor állapota

Szeles-Sandor(210x140)(1).jpg (Array)
Szeles-Sandor(210x140)(1).jpg (Array)

Többféle információ jelent meg a kórházba kerülő kiváló edzőről.

Vasárnap kora délután derült ki, hogy Széles Sándor mesteredzőt kórházba szállították a vizes-világbajnokság helyszínén, Kazanyban.

Az edző állapotáról hírzárlatot rendeltek el, ennek ellenére ellentétes információk láttak napvilágot. Az Origo állítása szerint javult, de még mindig súlyos az állapota. Ennek ellenére már a vasárnap hazaszállították őt.

Fotó: MTI

A Blikk arról írt, hogy a mester nagyon legyengült, és még napokig kórházban kell maradnia. Hazaszállítása csak akkor jöhet szóba, ha sikerül megerősödnie.

Minden bizonnyal a Magyar Úszó Szövetséget tekinthetjük hitelesnek a Széles itthon van már vagy sem kérdésben. A MÚSZ hétfő délelőtt megerősítve az origo információját azt a tájékoztatást adta ki, hogy a mesteredzőt vasárnap este Magyarországra szállították, további részleteket ugyanakkor ők nem közöltek Gyurta Dániel edzőjének állapotáról.

Széles Sándor korábban alkoholproblémákkal küzdött, június végén arról beszélt, hogy már három hónapja tiszta. A kezeléseknek köszönhetően tíz kilót fogyott, amitől nagyon jól érzi magát.

A vasárnap véget ért világbajnokságon egyáltalán nem mutatkozott a nyilvánosság előtt, akkor sem, amikor tanítványa, Gyurta Dániel érmet szerzett.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik