Pályán kívül

Sportújságíróból vérbeli poltikai újságíró

németh péter (Array)
németh péter (Array)

A hétfői Sportpályában ezúttal Németh Péter lesz Komlósi Gábor vendége.

Németh Péter újságírói pályafutását még sportosként kezdte, a rendszerváltozás idején több, mint négy évig a Magyar Hírlap főszerkesztőjeként dolgozott, aztán a Magyar Nemzet kiadójának vezérigazgatója lett, majd 2001-ben átvette a Népszava irányítását.

 Fotó: MTI

1995-ben Táncsics-díjat kapott, de egyike volt azoknak az újságíróknak, akik az elismerést 2013-ban visszaadták, miután Szaniszló Ferencet, az Echo Tv munkatársát Balog Zoltán miniszter kitüntette. Németh, a számára taszító eszmékkel indokolta a döntését. Az eset utózöngéjeként beperelte Balog Zoltán minisztert, a jó hírnév megsértéséért.

Németh a televízióban is kipróbálta magát, több évig az Újságíróklub műsorvezetőjeként láthattuk az ATV-n, de a csatorna tavaly júniusban levette műsorról a korábban nagy népszerűségnek örvendő programot, miután az nézőinek egyharmadát elvesztette.

SPORTPÁLYA, hétfő esténként 20:30-tól a FIX TV-n:

FIX TV-n (UPC, Digi Kábel) minden hétfő este 20:30-tól látható műsorban sportriporterek a vendégek, nosztalgiáznak, régi közvetítésrészleteket elemeznek, időnként pedig jól beszólogatnak egymásnak Komlósi Gábor műsorvezetővel.

A műsor interaktív, a vendégekhez élőben, telefonon (+36-1-445-1349), vagy írásban a csatorna Facebook-oldalán lehet kérdéseket feltenni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik