Pályán kívül

Vak szurkolójának kedveskedett Michelisz

Michelisz Norbert és a Zengő Motorsport nem mindnennapi ajándékkal kedveskedett az egyik szurkolónak.

A WTCC mezőnye a Hungaroringen szerepel ezen a hétvégén, és ahogy az lenni szokott, most is tömve vannak a lelátók, ahol a magyar szurkolók Michelisz Norbertnek szorítanak.

Szombaton egy szívszorító történet került ki a csapat Facebook-oldalára, mely szerint egy vak hölgy is kint van minden nap a pályán, és a zord idő ellenére egy zászlóval szurkol a túraautó-vb 2012-es privát világbajnokának.

Fotó: MTI

A Zengő Motorsport ezt követően felhívást tett közzé a közösségi oldalon, hogy aki tudja, ki lehet a hölgy, jelentkezzen, hiszen szeretnék valamivel meglepni.

Az üzenetet több mint 600-an osztották meg, így a szurkolók vasárnap már célirányosan a vak hölgyet keresték a lelátón, végül meg is találták, Micheliszék pedig a boxban látták vendégül őt.

A csapat a következő megjegyzéssel töltötte fel az alábbi, megható videót a zengomotorsport.hu-ra.

“Fantasztikus az emberi összefogás, ezer köszönet mindenkinek a lelátón, aki segített megtalálni a vak hölgyet, aki tudtán kívül sokat segített, hogy feldolgozzuk a gyászos tegnapot. Hűvös van, esik az eső, de a mi bokszunkat megtöltötte a melegség és a szeretet. Szép pillanatok voltak, köszönjük, az Ő támogatását is!”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik