Pályán kívül

Valóban nőt vert a Falco kosarasa

kosarlabda(960x640)(12).jpg (kosárlabda, )
kosarlabda(960x640)(12).jpg (kosárlabda, )

Will Tamás a részletekről ugyan nem beszél, lényegében elismerte, hogy ő bántalmazta Horváth Enikőt, a BEAC kosarasát. A rendőrség súlyos testisértés-kísérlet gyanúja miatt nyomoz.

A Falco játékosa a Szombathelyi Televízió élő műsorában beszélt az őt ért vádakról. Ahogyan arról korábban beszámoltunk, a langaléta bedobó szilveszterkor verte meg Horváth Enikót – akivel egyébként jó viszonyt ápolt.

Will bevallotta, hogy a történtek hatása alatt nehezen összpontosít a kosárlabdára, illetve a tanulmányaira. Elmondása szerint beszélt a vasi klubvezetőkkel és a családtagjaival és úgy döntött, átmenetileg lemond a csapatkapitányi posztról.

Fotó: nyugat.hu

Szombathelyi pletykák szerint a kosarasok arról vitatkoztak, hogy kinek volt többször eltörve az ujja, Will ezt követően fojtogatta majd ütötte meg a nőt.

A borsonline.hu megkeresésére a Szombathelyi Rendőrkapitányág úgy nyilatkozott, hogy a „folyamatban lévő eljárásról van szó, további információ az ügyben nem közölhető”, ám az kiderült, hogy súlyos testisértés-kísérlet gyanúja miatt indult nyomozás.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik