Pályán kívül

Barca Vs. Real – több, mint futball!

A sport24 támogatásával jelent meg Tóth Sándor FC Barcelona vs. CF Real Madrid - Több, mint futball című könyve. Ajánljuk!

A világ két legismertebb és legvitatottabb futballklubja. Címerüket, meccseiket, játékosaikat még azok is ismerik, akik sohasem néznek labdarúgást. Találkozóik felérnek egy-egy harctéri összecsapással, mérkőzéseiket az egész világ nyomon követi.  Vajon mi a titka az ellentétnek? Miért különböznek egymástól ennyire? Utóbbi időben miért sikeresebb az egyik és miért bukdácsol többet a másik? Miért osztják meg ennyire a futballszerető közönséget?

A válaszok és megoldások mind benne vannak ebben Tóth Sándor könyvében. Ami a könyv igazi pikantériáját adja az az, hogy a szerző lényegében öt éve látott először futbalmeccset. Rendszerelemzőként azonban rögtön elkezdte érdekelni a csapatok működése – különösen a két spanyol óriásé.

Éppen ezért nem klasszikus futballszakkönyvet vesz az ember, ha kedvet kap Tóth Sándor könyvéhez. Sokkal inkább olyan megközelítésben olvashat a Barcelonát illetve a Real Madridot mozgató történelmi, gazdasági tényekről, edzőóriásokról, klasszis játékosokról, amely oldalról tán még senki nem világított rá a lényegre – a két klub filozófikus különbségére.

Puskás, Kubala, Ronaldo és Messi – mert a Barca Real rivalizálás egyszerűen több, mint futball! Ára: 3500 Ft

Ajánlott videó

Olvasói sztorik